Χωριάτικο:
Αλεύρι τύπου 70%, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, νερό, μαγιά και αλάτι.
Ολικής Άλεσης:
Αλεύρι τύπου Κ ολικής άλεσης 100%, αλεύρι τύπου 90% αλεύρι σίκαλης, νερό, μαγιά, και αλάτι.
Μπαγκέτα:
Πολύσπορη, λευκή, ολικής, σικάλεως: Αλεύρι τύπου 70%, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, νερό, μαγιά και αλάτι.
Κορν Γερμανικό:
Αλεύρι σίκαλης 1050, αλεύρι τύπου 90%, αλεύρι τύπου Π Ηovis, σπόροι φαγόπυρου, σησαμιού, σιταριού, ηλιόσπορου, λιναρόσπορου, νερό και μαγιά.
Γιαγιάς:
Αλεύρι τύπου 70% δυνατό, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο ψιλό, σιμιγδάλι, πάστα βύνης, νερό, αλάτι και μαγιά.
Αργής ωρίμανσης:
Αλεύρι τύπου 70% δυνατό, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, νερό, μαγιά και αλάτι. Μετά το ζύμωμα, αμέσως ωρίμανση σε σταθερή θερμοκρασία στους 4°C βαθμούς για 15 ώρες.
Βαυαρίας:
Αλεύρι σικάλεως, αλεύρι τύπου 70% δυνατό, αλεύρι ολικής 90%, νερό, αλάτι, μαγιά, φυσικό προζύμι σίκαλης.
Σικάλεως:
Αλεύρι σικάλεως, αλεύρι πολυτελείας, αλεύρι super Αμερικής, νερό, αλάτι, μαγιά και προζύμι σικάλεως.
Ορεινό:
Αλεύρι 70% σκληρό, αλεύρι ολικής πετρόμυλου, αλεύρι σίκαλης, αλάτι, προζύμι σίκαλης και μέλι.
Τσιαπάτα:
Αλεύρι λευκό 70% μαλακό, αλεύρι λευκό 70% δυνατό, νερό, μαγιά, αλάτι και γάλα.
Πρόσφορο – Λειτουργιά:
Αλεύρι κίτρινο τύπου Μ, αλεύρι πολυτελείας τύπου Π, αλεύρι super Αμερικής, νερό, αλάτι και μαγιά.
Παύλου Μελά 8
Μεγ. Αλεξάνδρου 22
Δεληβάνη 9
Ι. Κακριδή 15, Πλατάνια
Μοναστηρίου 72