ΑΡΤΟΣ

Χωριάτικο:

 

Αλεύρι τύπου 70%, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, νερό, μαγιά και αλάτι.

Ολικής Άλεσης:

 

Αλεύρι τύπου Κ ολικής άλεσης 100%, αλεύρι τύπου 90% αλεύρι σίκαλης, νερό, μαγιά, και αλάτι.

Μπαγκέτα:

 

Πολύσπορη, λευκή, ολικής, σικάλεως: Αλεύρι τύπου 70%, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, νερό, μαγιά και αλάτι.

Κορν Γερμανικό:

 

Αλεύρι σίκαλης 1050, αλεύρι τύπου 90%, αλεύρι τύπου Π Ηovis, σπόροι φαγόπυρου, σησαμιού, σιταριού, ηλιόσπορου, λιναρόσπορου, νερό και μαγιά.

Γιαγιάς:

 

Αλεύρι τύπου 70% δυνατό, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο ψιλό, σιμιγδάλι, πάστα βύνης, νερό, αλάτι και μαγιά.

Αργής ωρίμανσης:

 

Αλεύρι τύπου 70% δυνατό, αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, νερό, μαγιά και αλάτι. Μετά το ζύμωμα, αμέσως ωρίμανση σε σταθερή θερμοκρασία στους 4°C βαθμούς για 15 ώρες.

Βαυαρίας:

 

Αλεύρι σικάλεως, αλεύρι τύπου 70% δυνατό, αλεύρι ολικής 90%, νερό, αλάτι, μαγιά, φυσικό προζύμι σίκαλης.

Σικάλεως:

 

Αλεύρι σικάλεως, αλεύρι πολυτελείας, αλεύρι super Αμερικής, νερό, αλάτι, μαγιά και προζύμι σικάλεως.

Ορεινό:

 

Αλεύρι 70% σκληρό, αλεύρι ολικής πετρόμυλου, αλεύρι σίκαλης, αλάτι, προζύμι σίκαλης και μέλι.

Τσιαπάτα:

 

Αλεύρι λευκό 70% μαλακό, αλεύρι λευκό 70% δυνατό, νερό, μαγιά, αλάτι και γάλα.

Πρόσφορο – Λειτουργιά:

 

Αλεύρι κίτρινο τύπου Μ, αλεύρι πολυτελείας τύπου Π, αλεύρι super Αμερικής, νερό, αλάτι και μαγιά.